home    contact

Microsoft software op maat

RO-iT heeft een standaard softwarepakket ontwikkeld wat uitbreidbaar is met diverse modules zodat u het pakket geheel aan uw wensen aan kunt passen. Daarnaast verzorgen wij opleidingen voor de kantoorapplicaties van Microsoft (Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook en Exchange). Voorts realiseert RO-iT koppelingen tussen Microsoft Office en uw (bestaande) informatiesystemen en converteert RO-iT hetgeen u aan bestanden wilt behouden.

Ervaring in huisstijlautomatisering voor de locale overheid

RO-iT zorgt ervoor, dat uw documenten automatisch conform uw huisstijl worden opgemaakt, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud. Gegevens zoals adres, datum, portefeuille, kenmerk en onderwerp kunt u gemakkelijk via een dialoogvenster invoeren, waarna ze direct op de juiste positie in uw document worden ingevoegd. Zo realiseert u eenvoudig een consequente lay-out. Uiteindelijk bepaalt het uiterlijk van uw documenten ook de uitstraling van uw gemeente!

Documentor: Office, alsof het voor u werd ontwikkeld

Documentor is ons standaard product voor huisstijlautomatisering. Documentor is eenvoudig naar uw hand te zetten. Uw documenten, in welke vorm dan ook, zijn in Documentor in te passen.

Door de modulaire opbouw van Documentor, kunnen uw specifieke wensen altijd worden toegevoegd.

RO-iT kan putten uit haar jarenlange ervaring bij het ontwikkelen van de juiste oplossing voor uw documentenstroom binnen Microsoft Office, zoals:

-automatiseren van de documentenstroom rondom (Raads-)vergaderingen (agenda, voorstel, advies, besluit, besluitenlijst)
-in Word ophalen van (adres)gegevens uit informatiesystemen als MRE, Corsa en GBA
-automatisch faxvoorblad en logo invoegen in documenten
-automatisch archiveren van documenten en e-mailberichten
-converteren van documenten en rekenmodellen
-ontwikkelen van PowerPoint-sjablonen conform de huisstijl
-ontwikkelen van rekenmodellen in Excel en integratie hiervan met Word en Access - ontwikkelen van Access-databases en integratie met andere applicaties (ODBC koppeling).

Een commissievoorstel in drie stappen

Stap 1: Selecteren documenttype

Stap 2: invullen documentgegevens

Stap 3: document kan inhoudelijk worden aangevuld en worden afgedrukt